new2norway_top logo_blaa

Noors leren in Noorwegen

 

Het land Noorwegen bestaat uit bergen, fjorden en gletsjers en is uitermate geschikt om de taal tijdens een taaltraining op een ontspannen manier te leren.

Snel de Noorse taal leren?

 

Wij bieden een intensieve en/ of individuele taaltraining aan. Deze training stellen we op maat samen, zodat u in korte tijd, praktijkgericht Noors leert. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bepaalt u wat voor u de meest effectieve manier is om u doel te bereiken.

 

Voordelen bij New 2 Norway:

 

  • U leert in een korte tijd praktijkgericht communiceren in de Noorse taal

  • Hoog rendement

  • Succes op korte termijn

  • Met de training (elkaar begrijpen, uzelf verstaanbaar maken) leert u de taal op het gewenste niveau. Het niveau varieert van A1 tot C1 - Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)

 

Onze filialen zijn gevestigd in de grote steden tw: Oslo en Bergen waar we bovengenoemde intensieve en/ of individuele taaltraining aanbieden.

 

 

Exclusieve Taal - en Cultuurreis in Noorwegen

 

Het land Noorwegen bestaat uit bergen, fjorden en gletsjers en is uitermate geschikt om de taal tijdens een cultuurreis op een ontspannen manier te leren.

 

Wat houdt de actieve taalcursus in?

Het taalpakket van New 2 Norway bestaat uit een actieve taaltraining in combinatie met buitenactiviteiten. Op deze manier ondervinden de deelnemers de warmte, de gastvrijheid van de lokale bevolking in Noorwegen, en een uitstekende taaltraining met individuele aandacht.

 

Onze filialen zijn gevestigd in Jotunheimen National Park (Beitostølen), Sognefjorden (Årdal), de grote steden Bergen en Oslo.  

 

Hoe ziet een cursusdag eruit?

Het dagelijkse schema bestaat uit een combinatie van klassikaal onderwijs, discussie, studietijd, activiteiten en bijzondere evenementen. Het pakket biedt ruimte voor leren, studeren, sociaal samenzijn, onderzoeken en ontspanning.

 

Informatie en/ of aanmelding

Voor meer informatie over de cursus, de kosten en de wijze van aanmelden verwijzen we graag naar de formulier of kunt u een email sturen naar info@new2norway.com

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

New 2 Norway

mevrouw Fjeldstad

management@new2norway.com

+47 986 72 339

Skype: new2norway